Kennismaking Nordic Walking

Geplaatst op 14-10-2023  -  Categorie: Algemeen
Kennismakingslessen Nordic Walking                          nw-cursus-foto-algemeen

Het is weer zover! Maak kennis met de verkwikkende wereld van Nordic Walking door middel van onze gratis kennismakingslessen.
Deze lessen zijn geschikt voor zowel de jonge senior en de actieve loper als voor degenen die op een iets rustiger tempo bewegen. 

Vrijdag 3 november om 13.30 uur: vanaf VCM Malden 
Zaterdag 4 november om 9.30 uur: vanaf Herberg het Zwaantje


Onze zeer ervaren INWA-gecertificeerde instructrices, Nancy en Marian, staan klaar om je de beginselen van deze prachtige sport bij te brengen. Materiaal is aanwezig en wordt de gehele cursus gratis beschikbaar gesteld.  

Na de gratis kennismakingsles tijdens een gratis kopje koffie/thee heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een 6 weken durende cursus, waarin je alle ins en outs van Nordic Walking leert. Zes lessen zijn ideaal om deze techniek volledig eigen te maken.

Indien nodig loopt er tijdens de cursus een fysiotherapeut van SanaVit uit Groesbeek mee, waardoor we naast de zeer ervaren docenten een veilige en professionele begeleiding kunnen garanderen.


Na het voltooien van de cursus kun je wekelijks tot en met januari 2024 gratis meelopen in een van de vele groepen Fit&Fun Heumen en het Beweegcollectief M&M die vanaf verschillende startplaatsen op bijna alle dagen van de week in de omgeving mooie wandelingen en trainingen maken.
Deze waardevolle lessen worden mede mogelijk gemaakt door het Sportakkoord Berg en Dal en de Provincie Limburg en beide verenigingen.

                             Aanmelden: E-mail: wn.[antispam].@inbewegingsport.nl  Telefoon: 06 82 29 37 36 of 06 13 26 05 71

Ontdek de vreugde van Nordic Walking en schrijf je vandaag nog in voor onze gratis kennismakingslessen!