Running

Running is een geweldige manier om verder te komen. Zowel letterlijk als figuurlijk gesproken. Loopbegeleiding van Léon is ontstaan uit een passie voor lopen.
De bossen in tijdens een vrij uurtje en je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van de omgeving en, luisterend naar de geluiden van de natuur en de cadans van je voeten, innerlijk tot rust komen. Ondertussen verbeter je je conditie, verhoog je je weerstand en mag er daarna gerust een koekje bij de koffie.

Hoe vaak heb je al willen beginnen? Elke keer is er wel een reden om het uit te stellen. Maar nu ben je tot dit punt gekomen en neem je de stok achter de deur van ons aan. Samen gaan we stap voor stap werken aan je loopstijl en je uithoudingsvermogen en ga je leren te ontspannen bij inspanning. Wij delen met jou onze passie voor lopen. Pas maar op, voor je het weet, wil je niet meer zonder. 

Hardlopen nu! 
Altijd al zin in hardlopen, maar het komt er maar niet van? Of heeft u vroeger hardgelopen en wilt u met een deskundige trainer weer beginnen? Bent u niet meer de allerjongste en wilt u in een groep met gelijkgestemden lopen? Dat kan NU.

Léon Nillissen, een goede trainer met veel hardloopervaring, staat iedere maandagmorgen om 9.00 uur klaar om met u en andere nieuwelingen vanaf het Lierdal in Molenhoek op pad te gaan. Léon bouwt de lessen zorgvuldig op en let samen met u op de veiligheid. Naast de les op maandag krijgt u een oefenprogramma op maat mee naar huis om zelf verder aan de conditie te werken. Geef u snel op want VOL=VOL 

De contributie bedraagt € 170 per jaar.
Voor een tweede activiteit ontvangt u 25% korting op de laagste contributie.

U kunt zich HIER aanmelden.

Agenda Running

2023 Activiteit
29 mei
maandag (deel 36 / 40)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
5 juni
maandag (deel 37 / 40)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
12 juni
maandag (deel 38 / 40)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
19 juni
maandag (deel 39 / 40)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
26 juni
maandag (deel 40 / 40)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek