Running

Running is een geweldige manier om verder te komen. Zowel letterlijk als figuurlijk gesproken. Loopbegeleiding van Léon is ontstaan uit een passie voor lopen.
De bossen in tijdens een vrij uurtje en je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van de omgeving en, luisterend naar de geluiden van de natuur en de cadans van je voeten, innerlijk tot rust komen. Ondertussen verbeter je je conditie, verhoog je je weerstand en mag er daarna gerust een koekje bij de koffie.

Hoe vaak heb je al willen beginnen? Elke keer is er wel een reden om het uit te stellen. Maar nu ben je tot dit punt gekomen en neem je de stok achter de deur van ons aan. Samen gaan we stap voor stap werken aan je loopstijl en je uithoudingsvermogen en ga je leren te ontspannen bij inspanning. Wij delen met jou onze passie voor lopen. Pas maar op, voor je het weet, wil je niet meer zonder. 

Vanaf 1 januari een nieuwe instapmogelijkheid:
Hardlopen nu! 
Altijd al zin in hardlopen, maar het komt er maar niet van? Of heeft u vroeger hardgelopen en wilt u met een deskundige trainer weer beginnen? Bent u niet meer de allerjongste en wilt u in een groep met gelijkgestemden lopen? Dat kan NU.

Léon Nillissen, een goede trainer met veel hardloopervaring, staat iedere maandagmorgen, in de zomertijd om 8.30 uur en in de wintertijd om 9.00 uur, klaar om met u en andere nieuwelingen vanaf VCM, Lierseweg in Malden op pad te gaan. Léon bouwt de lessen zorgvuldig op en let samen met u op de veiligheid. Naast de les op maandag krijgt u een oefenprogramma op maat mee naar huis om zelf verder aan de conditie te werken. Geef u snel op want VOL=VOL 

De contributie bedraagt € 150 per jaar.
Voor een tweede activiteit ontvangt u 25% korting op de laagste contributie.

U kunt zich HIER aanmelden.

Rooster Running

2021 Activiteit
17 mei
maandag (deel 33 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
31 mei
maandag (deel 34 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
7 juni
maandag (deel 35 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
14 juni
maandag (deel 36 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
21 juni
maandag (deel 37 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek
28 juni
maandag (deel 38 / 38)
09:00 Running
Lierdal Molenhoek