samenfit-logo-pl-1

 

SamenFit is een beweegstimuleringsproject voor inwoners vanaf 55 jaar uit de Gemeente Mook en Middelaar die NIET of slechts ÉÉN keer per week sportief actief zijn.

Mede met behulp van een subsidie vanuit de Provincie Limburg en vanuit de gemeente Mook en Middelaar is het voor Beweegcollectief Mook en Middelaar mogelijk gemaakt om dit project te realiseren.

Neemt u deel aan SamenFit, dan volgt u in groepsverband een programma vol boeiende workshops over positieve gezondheid, uw fitheid wordt getest en u wordt gestimuleerd om geleidelijk meer te bewegen om zo te streven naar een gezondere leefstijl.

Hierdoor vergroot u uw kwaliteit van leven en uw sociale kring.

valpreventie-mook

Vitaliteitsdag Mook 24 februari en lezing Hans Peter Jung

Ontdek en Verbeter je Vitaliteit tijdens de Vitaliteitsdag in Mook


Op zaterdag 24 februari nodigt het project SamenFit je uit voor een inspirerende Vitaliteitsdag in basisschool de Maaskei in Mook, van 13.00 tot 17.00 uur. Een unieke gelegenheid om jouw lenigheid, kracht, conditie, coördinatie en reactievermogen te testen en te werken aan een gezondere levensstijl.

Tijdens deze bijzondere dag zijn er professionals aanwezig, waaronder een arts en een fysiotherapeut, die je medische conditie kunnen beoordelen. Een waardevolle kans om inzicht te krijgen in jouw gezondheid en welzijn. Neem deel aan de verschillende testen en krijg persoonlijk advies om je vitaliteit te verbeteren met een van de activiteiten van het Beweegcollectief Mook en Middelaar of andere organisaties. Na de fittest kun je je ook aanmelden voor het valpreventieprogramma In Balans. In Middelaar en Molenhoek een groot succes.

Om deel te nemen, hoef je alleen maar je in te schrijven via de website van het Beweegcollectief Mook en Middelaar: Vitaliteitsdag MOOK en maak je klaar voor een dag vol energie en gezondheid.

Tevens nodigen we je uit voor een bezoek aan het Môks Café waar donderdag 14 maart om 19.30 uur een lezing wordt gegeven door Hans Peter Jung, huisarts in Afferden en een van de grondleggers van de positieve gezondheid in Nederland. Een aanrader als je zelf de regie wilt houden over jouw gezondheid.

Mis deze kans niet om samen met anderen aan je vitaliteit te werken. SamenFit staat voor een actieve en gezonde levensstijl, en deze Vitaliteitsdag is de perfecte gelegenheid om hiermee te beginnen. Zet de datum in je agenda en investeer in een gezondere toekomst!

Voor meer informatie en aanmelding, bezoek de website of neem contact op met het Beweegcollectief Mook en Middelaar. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een vitaal en gezond leven!

Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mook en Middelaar en de provincie Limburg.