Update 18 november

Hervatten activiteiten

 

        Hallo sporters,

Gisteravond hebben we allemaal van premier Rutten gehoord dat we donderdag onder voorwaarden weer mogen sporten. De verenigingen hebben besloten om maandag 23 november de draad weer op te pakken. Alle binnen- groepen op de walking football na mogen weer beginnen. Natuurlijk op gepaste afstand in groepjes van vier en komen en gaan met een mondkapje op. Iedereen neemt zijn eigen schoonmaakspullen mee en een handdoek. U mag geen kleedkamer gebruiken.

Buiten wordt vanaf zaterdag 21 november in groepjes van vier gelopen zoals vóór 5 november met of zonder begeleider. De verenigingen doen hun best om voor zoveel mogelijk leiding te zorgen zodat we verantwoord onze loopjes kunnen maken. Dit kunnen ook studenten zijn. Léon van de running durft het nog niet aan en blijft nog thuis, hopelijk pakt hij half december de draad weer op. Deze leden lopen nog even zelf.

Mocht u nog niet durven komen dan hebben we daar alle respect voor. Voor u is er dan het beweegboek en nieuwe filmpjes die op de site staan. Mocht u hier hulp bij willen hebben, mail of bel uw docent en maak een afspraak om te kijken hoe u zoveel en zo goed mogelijk thuis en buiten zelf aan de slag kan.

 

       Kortom , voorzichtig en verantwoord opstarten!

       Blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

Bestuur Beweegcollectief Mook en Middelaar