Verbazing en kerstgeschenken

16 december 2020

Wat een pech voor de doelgroep, we gaan weer een lockdown in en wel 5 weken. Dit betekent 5 weken geen of weinig gebruik van de tuinkamer in Mook, de wandelingen in alle drie de kernen niet met groepjes maar één op één.

Deze week waren de gevolgen direct zichtbaar, lopers die toch om 10.00 uur aan de deur stonden en verbaasd waren dat ze niet met de hele groep mochten gaan lopen en ook niet naar binnen konden voor de koffie.

Maar één op één wel een praatje gemaakt en een bakkie gedaan en de manier van wandelingen uitgelegd etc. voor de komende weken. Tot 4 januari ligt het even stil, we gaan allemaal twee weken in lockdown zodat de besmettingen weer op een acceptabel niveau komen. Vanaf 4 januari gaan we weer op pad in gepaste vorm die dan mag en mogelijk is. Alle deelnemers zijn op de hoogte gebracht.

Alle deelnemers hebben een kerstgeschenk gekregen, een kletspot! Deze kletspot is gevuld met levensvragen. We hebben uitgelegd hoe je de pot kunt gebruiken en ze het advies gegeven om dit te doen met de buurvrouw of familielid of met iemand van de groep.

Ook de studenten en de vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet met een verdiend kerstcadeautje.

We hopen jullie in het nieuwe jaar weer te zien en te ontmoeten.

Lucie, Marion, Willy, Suzanne, Anouk en Marian

wk12