Beweegdoedag in Middelaar

Geplaatst op 29-11-2023  -  Categorie: Algemeen
Uitnodiging
Beste inwoners van Middelaar en Plasmolen,
Op donderdag 30 november nodigt SameFit jullie uit voor een bijzonder evenement: Beweegdoedag in Middelaar: Een Feest van Gezondheid en Beweging!
Wanneer: 30 november 2023
Waar: Koppel In Middelaar
Deze dag biedt een unieke kans om deel te nemen aan inspirerende activiteiten die jouw gezondheid een boost zullen geven. We hebben twee dynamische dagdelen voorbereid:
  • Middagprogramma (14.00 - 16.00 uur):
  • Een mix van beweging, ontspanning en positieve gezondheid met programma's zoals yoga, pilates, zumba, valpreventie, bewegen op maat en Nordic walking. Geniet van diverse activiteiten en de gezelligheid, met een heerlijke kop koffie voor iedereen.
  • Avondprogramma (18.30 - 21.30 uur):
  • Speciaal voor actieve senioren bieden we activiteiten zoals bootcamp, pilates, valpreventie en bewegen op muziek. Een plezierige manier om fit te blijven en actief deel te nemen aan deze energieke avond.
Bijzonder moment:
Tijdens de Beweegdoedag zal de wethouder en de beweegcoach het boekje van Max Vitaal overhandigen aan de deelnemers. Een symbolisch gebaar dat de waarde van een gezonde levensstijl onderstreept.
Inschrijving en Vervolg:
Wees Welkom!
Mis deze gezellige middag en avond niet! Bewegen is immers het goedkoopste medicijn met de prettigste bijwerkingen. Kom langs, doe mee en investeer in jouw gezondheid op de Beweegdoedag in Middelaar. Je bent van harte welkom! Heb je vragen bel Marian 06 13260571
Met sportieve groeten,
Bestuur Beweegcollectief M&M