Coronamaatregelen

Geplaatst op 06-10-2020  -  Categorie: Algemeen

 

 

3 oktober 2020,                                                                        Logo beweegcollectief MM

 

Beste sporters van het Beweegcollectief Mook en Middelaar,

 

Wij zijn blij dat we allemaal weer mogen sporten, maar helaas is er sprake van een ernstige opleving van Coronavirus. Sinds deze week zijn voor de komende 3 weken een aantal maatregelen genomen die ook voor ons als sporters van groot belang zijn. Deze landelijke maatregelen helpen ook bij het veilig door kunnen gaan met sporten.

Ten aanzien van het gebruik van mondmaskers hebben we de regels zelfs aangescherpt:

 

Het gebruik van een mondmasker binnen en rondom onze sportaccommodaties is geen advies maar wordt dringend aangeraden.

Wanneer vragen wij je een mondmasker te dragen:

  • Wachten buiten: Kom zo kort mogelijk voor aanvang van de les opdat je niet lang buiten moet wachten. Bij het wachten buiten draag je een mondmasker. Let hierbij ook op de 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Binnen: Bij het in- en uitgaan van de sportlocatie draag je een mondmasker. Ook wanneer je binnen bent houdt je deze op totdat je in de sportzaal bent op de plek waar je gaat sporten. Dan kan het mondmasker pas af.
  • Gebruik kleedkamer: In de kleedkamer houd je je mondmasker op en houd 1,5 meter afstand.
  • Gebruik van het toilet: Wanneer je naar het toilet gaat, doe je je mondmasker op. Gebruik bij het handen wassen je eigen handdoek.

Naast het gebruik van een mondmasker, houd je te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Help elkaar hierbij.

 Nogmaals willen we je erop wijzen dat je alleen kunt gaan sporten wanneer jij en eventuele huisgenoten klachtenvrij zijn en niet positief getest zijn.

Neem bij twijfel tijdig contact op met de docent.

 

Lees verder ter aanvulling de maatregelen die op onze site staan onder het kopje “Coronavirus”

Al deze maatregelen zijn dus uit voorzorg, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en om de gezondheid van onze sporters te waarborgen.

Alleen als we ons allemaal inzetten en elkaar hierbij helpen, kunnen we ervoor zorgen dat we fijn met elkaar kunnen blijven sporten.

Het gezamenlijk met elkaar koffie drinken na afloop kan alleen daar waar een horecavoorziening is en indien deze ook voor publiek geopend is.

Het is even behelpen maar hopelijk is het ook weer snel over.

Ga meteen na het sporten naar huis. We hopen dat deze maatregelen zo kort mogelijk gaan duren en dat iedereen gezond blijft.

Vriendelijke groeten,

Peter Leenders

Voorzitter