Lezing en Vitaliteitsmiddag

Geplaatst op 10-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Lezing en Vitalitietsmiddag bij SamenFit

 

Mook en Middelaar, In een gezamenlijke inspanning om de gezondheid en vitaliteit van onze inwoners te bevorderen, presenteert het Beweegcollectief M&M SamenFit met een Lezing en vitaliteitsmiddag voor inwoners vanaf 55 jaar in de Gemeente Mook en Middelaar die meer willen doen aan een gezondere leestijl.

Dit project, mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit de Provincie Limburg en de gemeente Mook&Middelaar, start dit jaar in Molenhoek op 1 februari om 19.00 uur met een lezing van Edwin Vermetten in de Wieken over doorzettingsvermogen en zelfmanagement.


Een vitaliteitsmiddag op woensdag 7 februari in de Grote Lier waarbij u gemeten wordt op 10 punten van conditie en vitaliteit. Deze middag is ook de podoloog Jos de Jager van Footsupport aanwezig voor een gratis voetencheck.


Na deze metingen krijgt u van de adviseur een gratis advies om 3 keer te gaan bewegen in een van de activiteiten van het Beweegcollectief M&M of bij andere clubs in de gemeente. Ook de mogelijkheid om mee te doen aan een gratis cursus In Balans, valpreventie van 8 keer bestaat uit de mogelijkheden.


  Aanmelden Lezing/Fittest